23 de jul. 2009

expedient x



Ahir em va passar una cosa d'allò més curiosa. Baixava amb la moto cap a Tarragona, sense cap cotxe aprop, i havent passat per sota el primer pont de l'autopista. Quan de sobte, em va anar un raig d'aigua a la cara (casc) i a la samarreta. Ràpidament vaig mirar a un i altre costat per veure d'on provenia però ningú amb cap "manguera" capaç de ser tan cabró. Era aigua, o almenys a això ensumava ja que no estava com per anar provant-la.

Alguna senyal del cel? seré l'escollit per dur a terme alguna missió divina?

15 de jul. 2009

començant l'aventura

No sabia ben bé quin nom triar,fins que em va venir el seu nom al cap. Eric Castel, l'ídol gabatxo de la meva infància que fitxava pel Barça i que ens havia tingut tantes tardes distrets. Amb la Meri i el Pep vam intentar recordar l'època i detalls de les històries i equips on va jugar, P: "crec que venia del Nantes", A: "si, i va pirar al PSG però després va tornar" M: "jo no sé qui voleu dir encara..". Recordo que era una de les tradicions de cada Sant Jordi amb mon germà, comprar-nos un o dos còmics i devorar-los ràpidament. De sobte, un any passejant d'una llibreria a altra de la Rambla ni rastre dels còmics, es van esfumar. Anys després vam saber no sé si via llegenda urbana o info contrastada, que el Barça havia decidit prohibir-los perquè feien servir la seva imatge sense pagar drets.

Ara, uns anys després, resulta que norma editorial està reeditant els còmics tan en català com en castellà des del nº1. Per fi sembla que podré acabar la col·lecció i deixar de buscar via ebay i pàgines de col·leccionistes per trobar els que em falten. Visca!